Laddstationer till större företag och flerbostadshus

Advanced-serie är specifikt framtagen för större företag och flerbostadshus. Advanced-serien består av vägghängda laddstationer med robust konstruktion och smarta kommunikationslösningar. Advanced-serien erbjuder laddning från 1x 16A 1-fas upp till 2x 32A 3-fas.

Samtliga laddstationer kan kommunicera både via GPRS och Ethernet och kan därför enkelt anslutas till flertalet debiteringssystem. Advanced-serie är även utrustad med RFID-läsare vilket gör det möjligt att implementera laddstationerna i befintliga RFID-system.

Som ägare av laddstationen kan du välja mellan att debitera dina kunder via faktura som genereras ur mjukvaran för RFID-systemet eller via en App som laddas ner av kunderna dit de knyter sitt kreditkort.

Advanced-serie finns i både singel- och dubbelutförande och levereras med Typ 2 uttag.

Med tillvalet ”Smart Charge” kommunicerar laddstationerna med varandra och lastbalanserar strömuttaget så att tillgänglig ström fördelas jämt över de anslutna laddstationerna.

Som tillbehör finns det även en stolpe i rostfritt stål som kan användas om man inte har någon passande väggyta att montera laddstationen på.

Kontakta oss idag!
elbil@backinstallation.se eller 08-448 19 99

 

I samarbete med