Fibertekniker Göteborg

Nu söker vi 1-2 fibertekniker till vårt team i Göteborg!

UPPDRAG

I rollen som fibertekniker kommer du främst att installera fiber/lan. Du arbetar oftast i team om två personer, där ni tillsammans installerar fiber/lan hos privatpersoner eller hos företag. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är fibersvetsning, fiberblåsning, felsökningar, mätningar och egenkotroller.

OM DIG

Vi förväntar oss att du har en mycket god teknisk förståelse, intresse och är praktiskt lagd. Du som söker kan ha bakgrund som elektriker, snickare eller annan typ av hantverkarjobb. Hur du är som person är det viktigaste för oss. Du som söker behöver vara teknikintresserad, utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Har du även förmåga att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater ser vi det som ett stort plus. Eftersom att kundkontakt är en stor del av rollen som fibertekniker lägger vi även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer. Att du har en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbete ser vi som en självklarhet.

För oss är våra medarbetares utveckling viktig. Hos oss har du därför möjlighet att utvecklas på flera sätt inom företaget. Att du som söker har en vilja att utveckla och förbättra ditt arbete ser vi därför som en självklarhet.

KRAV FÖR TJÄNSTEN

  • B körkort

MERITERANDE

  • Gymnasial utbildning inom teknik/el
  • Installationsvana

För mer information om tjänsten kontakta:

HR: Louise Wassberg
louise.wassberg@backinstallation.se
0736-998668