En skicklig och effektiv elinstallatör

Vi har en mängd lyckade och lärorika projekt bakom oss så som kommersiella fastigheter, skolor och bostadsområden men även flertalet mindre entreprenader för om och tillbyggnad

Vi kombinerar kompetenser från kraft, el, tele, data, fiber och säkerhet, anställer människor som brinner för sitt yrke, har anställd kompetens inom projektledning, arbetsledning vilket gör oss effektiva, och det märks på resultatet.

Här är vi som bäst

Entreprenader

Entreprenader är vår vardag hos många av byggbranschens största aktörer runt om i landet. Vi genomför entreprenader inom ny- och ombyggnadsproduktion.

Energieffektiva lösningar

Vi arbetar med de installationer som ger fastigheter liv – el, belysning, värme, kyla, vatten och ventilation. Genom att göra installationer för energioptimering kan man med ganska enkla medel effektivisera fastighetens energianvändning och samtidigt öka livslängden på installationerna.

Service o underhåll

Vi erbjuder service- och underhållsavtal som avlastar och garanterar regelbunden översyn av din anläggning. Lösningen skräddarsyr vi efter verksamhetens behov och hur anläggningen ser ut och används.